15 de set. 2013

Però... que no es prenen la medicació

PERÒ... QUE NO ES PRENEN LA MEDICACIÓ?
(Opinió)



A qui tenen com a assessors aquesta gent del Partit Popular? És que només lloguen a ineptes? Cosins segons i cunyats endollats o amants sense cap mena de preparació? No en van tenir prou amb el relaxin cup of café con leche in Plaza Mayor?
Fa cinquanta dies el President Mas li envià una carta al President Rajoy, cosa que es va fer pública. Per començar el senyor Mariano en contes de contestar-la va dir que la contestaria; Em semblà curiós, però vaig pensar —de bona fe— que a la villa y corte les coses es feien així, per allò del palasio i el despasio.
Finalment l’ha contestat —tot i que pel que diu es podia estalviar l’esforç—, però tatxín! On l’ha enviat? Doncs a una adreça que no existeix, la Pina de Sant Jaume!
Subtilesa de gran estrateg perquè la missiva no arribés a destí? Broma innocent perquè, tothom ho sap, el president espanyol és molt de la conya? Mala bava de color Wert per demostrar menyspreu? Ah! si poguéssim penetrar dins d’aquest cervell privilegiat en que no se sap si les neurones pugen o baixen l’escala...
El fet evident és que els nois del PP fan una cagada cada setmana. I després encara volen promocionar la Marca España. Però... però... aquests pares de la pàtria que no es prenen la medicació?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada