15 d’abr. 2018

Bèsties

BÈSTIES
(a la carpa de la Pl. Margarida Xirgu)




          Hòstia no és un adjectiu, però tot i així el DIEC admet el mot com "expressió usada per a manifestar admiració o contrarietat". Doncs ara ja puc dir tranquil·lament que els de Baró d'Evel són la hòstia. Un catalitzador, també segons el mateix diccionari  és "una substància que modifica la velocitat d'una reacció química". Doncs també puc dir que els meus néts petits han estat catalitzadors de l'espectacle Bèsties, perquè anar a veure'l amb ells ha precipitat les meves reaccions positives envers l'espectacle.
          Sí, he tornat a veure Bèsties, l'espectacle dels Baró d'Evel que capitaneja Blai Mateu —o sigui el fill del Tortell—, i al fer-ho amb els meus néts petits he flipat el doble; un ull a la pista i un ull a la canalla, aquests espectadors que mai enganyen ni dissimulen per quedar bé.
          No penso fer la ressenya perquè ja la vaig fer la vegada anterior i no m'agrada ser redundant. Si a algú l'interessa pot punxar http://blocdenkbrota.blogspot.com.es/2015/12/besties.html
          Només més volia ressaltar que anar al teatre amb la canalla petita de la casa és molt gratificant. Els estàs introduint al món de la cultura i si tries bé l'espectacle us ho passeu rebé tots. Us ho recomano, malauradament per Bèsties ja heu fet tard perquè aquesta tarda ha estat la última funció, però n'hi ha moltes més obres en cartellera.
          Concretament aquest cap de setmana s'ha fet La Mostra d'Igualada, fira de teatre infantil i juvenil, amb un èxit aclaparador i una assistència notable de públic jove. Acabo, tingueu cura dels petits de la casa, feu que per una estona tanquin la tablet o l'ordinador i porteu-los al teatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada