23 de maig 2013

Entrevista

ENTREVISTA
(Opinió)




Cagumdena! Em temo que al senyor José María Aznar li ha sortit el tret per la culata. Ell, ideològicament vestit de llibertador —o sigui de Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar y Palacios Ponte y Blanco—, es “va deixar” entrevistar per la directora general de la cadena Antena 3, Gloria Lomana. Van actuar de testimonis amb dret a preguntar dos escolanets: Francisco Marhuenda (director de La Razón) i Victoria Prego (directora adjunta de El Mundo) ambdós periodistes coneguts per la seva submissió al poder quan és de dretes. La senyora Prego també és molt famosa per la seva tendència a pixar colònia quan entrevista dirigents mascles alfa de pensament carca.
No vaig perdre el temps veient el programa, però sí que llegeixo la premsa, i resulta ser que als actuals dirigents del PP no solament no els han fet gràcia les “gràcies” d’Aznar, sinó que han fet pinya en contra, alguns d’ells amb manifestacions despectives i iròniques, com les del ministre d’Hisenda Cristóbal “Orejitas” Montoro: me dejo las añoranzas melancólicas para otro día, o les del president del Congrés Jesús Posadas: las cosas se van para no volver, quasi una lletra de tango. Com diria un castís, toma castaña!
O sigui que aquest nou Simón Bolívar que vol tornar per a salvar la pàtria —sempre haurem de patir les intromissions d’aquesta espècie d’homínids?— ha quedat com un tonto i consti que Don José María de tonto no en te un pèl; és mala persona, fa veure que regals de boda de més de cinc milions de pessetes —ho poso en pessetes perquè fan més embalum— són habituals, però tonto, tonto no. Un tonto no pot fer la jugada que va fer l’any 2004: privatitzar ENDESA i ara cobrar 200.000 € anuals com a assessor d’aquesta empresa. Un detall: des d’aquell 2004 fins avui la electricitat ha pujat un 80%. Redéu quins assessors!
Tornant a la entrevista i conegudes les reaccions, em temo que el pare de la tercera infanta molt content no deu estar. A veure amb quina ens en sortirà ara. Encara ens divertirem (dins de la desgràcia).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada