6 d’ag. 2013

Dos Ximples Molt Ximples

DOS XIMPLES MOLT XIMPLES
(Opinió)





L’any 1994 Peter Farrelly va dirigir la seva primera pel·lícula titulada Dumb & Dumber, en castellà Dos Tontos Muy Tontos. Després n’ha fet més, la major part de la mateixa categoria. Ara està preparant una seqüela —es veu que no em vam tenir prou— que possiblement es tituli Dos Ximples Molt Ximples Encara...
El que no està acreditat és si també és el responsable d’aquest curt situat al Marroc on dos personatges importants indulten en bloc una pila de condemnats, un d’ells per delictes sexuals contra menors d’edat. La història —com totes les d’aquest realitzador— és molt “ximple”. Un va a visitar al seu parent —de vegades li diu germà— i li demana que deixi en llibertat a uns quants presoners i l’altre, per fer-se el generós o potser el graciós, li diu que cap problema, i els avia.
El problema és que si la primera peli ja no feia riure gaire, aquesta no fa riure gens, més aviat fa por. No sé... aquesta mena de gent s’hauria de dedicar a la cria de gallines. Parlo del director, naturalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada