20 de des. 2013

Mariano, Mariano...

MARIANO ALÍ-BABÁ RAJOY
(Opinió)



Que és pitjor, un cap d'estat mentider o ignorant? perquè a Mariano Rajoy li hem de posar una de les dues etiquetes, o millor totes dues. "El dret a l'autodeterminació no existeix en cap Constitució de cap país del món", això dit tranquil·lament en seu parlamentària, però...
Però resulta que a pocs kilòmetres de Madrid, concretament a 333, hi ha un país que es diu Portugal, en que la seva constitució (vigent des del 1976 i modificada diverses vegades) diu "Portugal reconeix el dret dels pobles a l'autodeterminació i a la independència, així com el seu desenvolupament, el dret a la rebel·lió contra totes les formes d'opressió". Òndia!
No es cansa de fer el ridícul "mundial" aquest sapastre? Quan acudeix a reunions internacionals sempre se'l veu sol perquè no parla cap altra idioma que no sigui el castellà (i encara força malament), però aviat el veurem rodejats de líders de tot arreu del planeta per escoltar quina bajanada deixa anar i partir-se el cul de riure a costa d'ell i com a conseqüència dels espanyols. Marca España.
Rectificarà? Demà, la propera setmana, d'aquí uns anys, mai? S'admeten apostes.
Els catalans tindrem un problema quan aconseguim la independència. Una gran part d'espanyols voldran venir amb nosaltres i tans no hi cabrem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada