25 de març 2012

Un bosc de cames

UN BOSC DE CAMES
(a la Sala Petita del Lliure de Montjuic)





Per començar vull felicitar al responsable d’haver engegat EL LLIURE DELS NENS. Això és començar per la base i sembla que la iniciativa està tenint molt bona acollida.
Un Bosc De Cames és un espectacle de 45 minuts en que una nena, la Guida, va per primera vegada amb el seu pare a agafar el tren, però el perden i han d’esperar el següent. De mica en mica l’estació es va omplint de gent i en un moment la Guida i el seu pare es separen. A partir d’aquest moment la nena, que és petita, només veu un bosc de cames de tota mena: de llargues, de primes, de peludes, de pelades... i com és lògic passa de tot.
L’espectacle està molt ben portat i la canalla (a partir de 3 anys, tot i que n’hi havia de més menuts) s’ho han passat molt bé i s’han portat rebé. Menció especial es mereix l’atrezzo, unes cames enormes, i el titella i el cap gros que fa de cap d’estació.
Farrés Brothers i Cia són els responsables de tot: obra, escenografia, vestuari, ninots... i interpretació. Menys timbrar les entrades, ho fan tot. A més són del meu poble, Igualada i això, com us podeu imaginar, ho havia de dir.
El proper espectacle per a la canalla és Lava, un muntatge que ve de Bèlgica i que promet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada