2 d’oct. 2013

Ryanair ha comprat Ticketmaster?

RYANAIR HA COMPRAT TICKETMASTER?
(Opinió)




Avui he intentat comprar dues entrades pel Teatre Romea via internet, i  no me n’he sortit, al menys de la manera que jo volia. Per començar han canviat la pàgina, i com és habitual en aquests menesters, a pitjor. Em pregunto perquè ens compliquen tan la vida. És més, estic segur que els cervells (?) de La Caixa —o és que ara ja no és de La Caixa?— estan d’acord amb el Sr. Wert per fer-nos desistir d’anar al teatre, que com tothom sap és una cosa nefasta que fa pensar
A veure: perquè demanen que introdueixis el DNI —que de fa temps immemorial està composat de vuit números i una lletra— i quan ja ho l'has teclejat et surt un avís dient que ho has fet malament perquè la lletra no li havies d’haver posat, home? No em podien haver advertit abans? Doncs no, i així vas avançant penosament, com si no tinguessis altra feina, i vas rebent avisos que hi ha coses que les podràs corregir més endavant i et vas acostant al final i et diuen que dues butaques et costaran 50€. Tu, obedient vas avançant amb l’esperança que en algun moment et preguntaran si ets gran, o estudiant, o tonto del cul per aplicar-te el descompte... paciència.
I aleshores et foten la sotragada. Et demanen les dades de la targeta i et comuniquen que la festa et costarà 60€! Baixa Manel!, que ha passat? s’ha apujat 10€ de cop? Vas a fer un pipí perquè t’ha entrat una necessitat imperiosa, no saps si per culpa de la pròstata (la cabrona) o de l’ensurt, i al tornar i escudellar entre tanta pàgina t’adones que t’han colat una assegurança per... per si no... vaja, perquè sí. I aleshores tanques l’ordinador, els engegues mentalment a prendre per allà on s’aguanten les ampolles i et preguntes que hem fet els amants del teatre perquè ara, amb la que ens està caient al damunt, les entrades també les venguin els de RyanAir, amb el podrits i torracollons que arriben a ser aquest irlandesos.
Però passa una cosa: la pregunta és retòrica i per acabar-te de fotre, no t’escolta ningú. I aleshores, sol i perdut, et consoles pensant que al menys no t'han renyat per portar una maleta i un ordinador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada