5 de des. 2010

SOLIDARITAT CATALANA PER A LA INDEPENDÈNCIA
(Comentari)



El Sr. Laporta és el líder del partit SI, Solidaritat Catalana per a la Independència, partit que ha tret la gens menyspreable quantitat de quatre escons al Parlament en les últimes eleccions.
Com el seu nom indica és un partit que té com a objectiu la independència del nostre país, cosa que a mi em sembla bé, però si ho aconsegueix, els futurs catalans independents en quin idioma parlarem? Segurament en castellà.
Ho dic perquè si el màxim responsable d’un club, amb projecció internacional (la projecció que li ha permès arribar a on políticament està) no s’ha preocupat que els futurs jugador que vénen de fora i estudien al que s’anomena “la Masia” diguin ni un borrall en català, és que molt poc li deu interessar la nostra llengua. Algú ha sentit dir quatre paraules a cracks del Barça que no siguin els clàssics “Visca el Barça” i “Visca Cataluña”? Això ho sabia dir fins i tot en Cruyff!
No sé, no sé... La pregunta que em faig és: perquè no me’l crec?

2 comentaris:

  1. I a més, els seus fills estudien al Liceu Francés de Barcelona, una molt bona escola, pel que tinc entès. I on suposo, totes les classes s'imparteixen en francès, excepte les llengües estrangeres: anglès, castellà, català?

    ResponElimina
  2. Ja veig que tinc una feina afegida cada matí,per seguir el teu ritme frenètic de treball.
    Jo no discutiré les teves opinions sobre literatura,teatre o cinema que les valoro,però el BARÇA que no m'el toquin.
    A mi també m'agradaria molt que tots els jugadors parlessin català en Ndong i en Perovic del basquet,en Noddesbo i en Kallman del handbol i sobre tot en Messi i l'Iniesta que surten de la Masia.
    Però si alguna entitat ajuda al reconeixament en el món del nom i la bandera de Catalunya,es el BARÇA.D'acord?
    Jo en el Jan l'hi de agrair la tasca com a President.
    Com a polític potser tens raó,ja en parlarem més endavant.
    Et felicito per el blog.
    carles

    ResponElimina