18 de gen. 2011


EM VOLEN ESPATLLAR LA DIGESTIÓ
(Comentari)



Sí, i la migdiada, dues de les coses més importants de la vida. Són uns podrits que em volen fer agafar fàstic en un dels moments més sagrats.

          Jo, quasi sempre menjo a casa i faig una becaina després de dinar, un bon dinar casolà servit en plats rodons, res de mariconades. Amb la tassa de cafè m’estiro al sofà i engego la televisió. Estan a punt de fer el telenotícies però abans de veure-les i començar-me a adormir, ai las, haig de pagar el peatge dels anuncis; ja hi estem acostumats, però és que últimament es dediquen a tocar-nos el voraviu perquè en fan de molt cotxinos.
          Una veu et pregunta si series capaç de rentar-te en aigua bruta, i aleshores et mostra l'interior d'una màquina de rentar plats on  hi ha de tot enganxat: crostissos de menjar sec i vell, trossos de porqueria, restes de pa torrat, tot en colors i tons molt fastigosos. Encara no has acabat de dir ecs! ja veus un plat de dutxa embossat, ple d’una aigua sospitosa i sabonosa en la que suren tants cabells i pèls com si s’hi hagués rentat Guifré el Pilós. No et dona temps a dir uix! que una senyora que porta un globus inflat diu que està contenta perquè  ara ja no té la panxa rebotida (plena de pets, suposo) però de seguida una altra t’explica, molt confidencialment, que ara ja no se li escapen gotes de pipí; bé, si que se li escapen, però les reté amb una mena de compresa i gràcies a això pot anar a tot arreu amb les seves amigues que, o porten el mateix giny o a elles no perden per enlloc. Després t’ensenyen un desaigua de lavabo ple de pèls i merdositats, unes dents que, abans de rentar-les, estan podrides de porqueria...
          Pietat! Ja ho sabem que en aquesta vida no tot són flors i violes, però no cal que ens ho refregueu pels morros, i menys a l’hora de la digestió i la migdiada. Perquè ens tracteu així? Que no paguem els nostres impostos?
          Ara, que amb el nou govern de la Generalitat s’han d’arreglar tantes coses, proposo una nova franja d’horari protegit a la televisió que inclogui un lapse entre els àpats i la migdiada. A més, crec que aquests anuncis serien més efectius a partir de mitja nit. Podrien fer pelis porno i anuncis d’aquests. Segur que tindrien èxit entre la gent que li agrada veure coses ben guarres.

2 comentaris:

  1. Molt bo Kbrota, jo penso el mateix. Abans els anuncis mostraven la cara més bonica de la vida, ara quan no fan pena, fan fàstic.

    ResponElimina
  2. tens tota la raó kbrota i és que segons ens ensenyen hi deu haver gent que ho passa molt puta, més que res per haver de netejar tanta porqueria, espero que no ho hagin de fer a l'hora de la migdiada almenys...

    ResponElimina