20 de març 2011

THE GUARRY MEN SHOW
(Sessió golfa al poliorama)




          Voleu rebre una glopada d’aire fresc a la cara, i fins i tot al cul (al de darrera i al de davant)? Només heu d’anar al Poliorama a una de les sessions golfes que fa poc han engegat i veure The Guarry Men Show. Passareu hora i mitja de diversió en estat pur.
          Comencem pel començament. The Quarrymen (amb Q) és el nom amb el que van batejar uns xicots de Liverpool a la seva banda de skiffle quan encara anaven al institut. Tres d’ells, més endavant, van ser coneguts i famosos: John Lennon, Paul McCartney i George Harrison. Us sona? The Guarry Men (amb G) són tres músics del barri de Gràcia (Alberto Noel, Albert Casanova i Nacho Albert); pam més, pam menys... també són molt bons.
          Pau Roca, Patrícia Bargalló, Dafnis Balduz i Ruth Díaz són actors, i entre tots s’han muntat aquesta funció que encara no sé si és de varietés, cabaret o conya fina. Només sé que és molt divertida.
          La cosa comença amb un relat al més pur estil Dashiel Hammett amb el seu Sam Spade particular, i de California a Barcelona i de la investigació amb tia bona inclosa al camp de l’Espanyol i... disbarat darrera disbarat. Mentre els actors van explicant històries i un príncep desperta princeses fent-li petons a... a tot arreu, van relatant la trama (però hi ha trama?), i els Guarry a capella, i de vegades ajudats per un ukelele i una harmònica, fan el paper de cor grec, el més gran invent que s’ha fet en el món del teatre.
Un consell, no hi aneu pensant que veureu una obra de Ibsen. Coneixeu la paraula castellana desmadre? Doncs això.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada