18 de nov. 2011

P. Rahola


P. RAHOLA

(Opinió)






Per començar vull aclarir que la P. del encapçalament no vol dir Pilar, si no patètica, que és el que m’ha semblat la senyora Rahola després de llegir la seva columna de La Vanguardia del 17/11/11. Redéu com cou quan ens toquen la menjadora!
En un sol article hi ha ficat unes quantes perles: parla d’aquesta nova inquisició que habita a internet on el que més crida pot distorsionar la realitat. Aquí deu parlar amb coneixement de causa, ja que les escasses vegades que l’he vist, sempre l’he sentit cridar, parlar potser mai. També diu que el boicot el troba, en general, una forma de feixisme. Home (i dona, com diria l’Iu Forn) perquè hi hagi boicot s’ha de comptar amb la voluntat i col·laboració de moltes persones, i quan una pila tan gran de gent opten per agafar una camí, dubto que sigui feixisme. Seria com titllar de feixistes als indignats de la Plaça de Catalunya perquè n’hi havia molts. Crec que el feixisme és una altra cosa.
Penso que quan a l’escola van explicar els termes boicot i feixisme, la senyora Rahola devia estar malalta, o potser badava amb algun company, i parlant d’edat escolar, també m’hi ha fet pensar quan escriu que la mare del fill de puta (perdoneu la grolleria, però no se m’acut cap altra adjectiu) que van entrevistar cobrant, ja s’havia passejat amb les mateixes condicions per Antena 3 i Cuatro: “senyoreta no em castigui que en tal i en tal altre també ho han fet”.
Per acabar, la imatge que tenia d’aquesta senyora era d’una persona més llesta i punyetera. Ara, que ja té una edat, s’adona que les marques comercials vigilin que les seves accions els portin al benefici? És la seva obligació rendir comptes als seus accionistes i maniobrar per allà on els convingui segons el moment, com fer publicitat aquí o no fer-ne allà.
I era la líder d’un partit polític; no m’imagino el que hauria pogut passar si guanyen les eleccions! Com he dit al començament, patètica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada