22 de juny 2012

Sílvia Pérez Cruz + Julio Manrique

SÍLVIA PÉREZ CRUZ + JULIO MANRIQUE
(al Romea)





La Sílvia Pérez  Cruz és una noia molt maca, una d’aquelles noies que amb facilitat te’n podries enamorar, te una cara bonica i expressiva i uns cabells preciosos i llargs que en un tres i no res es recull en un monyo que de tan en tant se li rebel·la i es desfà.
La Sílvia Pérez Cruz te un veu dolça i pastosa, però contundent quan fa falta, que sap modular molt bé; es nota que l’ha treballat molt. Passa d’uns pianissimo als forte sense cap mena de graó, com si pugés per una rampa suau cap amunt i amunt... i emociona. Però... (sempre hi ha un però) l’espectacle d’avui l’he trobat fluix.
Que ha fallat? No és fàcil d’esbrinar, però em sembla que ha fallat el Julio Manrique. Per començar diré que jo avui no he anat al Romea a veure un concert, hi he anat per veure un dels quatre espectacles titulats 4 ACORDS, MÚSICA + TEATRE ... i esperava això: a més de la música, teatre.
I vull que quedi clar que la Sílvia ha cantat bé, que el fado del inici l’ha brodat i l’Alfonsina y el mar també. Potser no és bo anar als llocs esperant-ne una cosa quan en fan una altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada