17 de juny 2012

Quin parell!

QUIN PARELL
(opinió)




Demà s’havia de celebrar el bicentenari del Tribunal Suprem espanyol, un d’aquest actes en que algunes persones es deixarien tallar alguna part de la seva anatomia per assistir-hi, ja no parlem de presidir-lo. El Sr. José Carlos Dívar Blanco, més conegut com a Carlos Dívar i encara molt més conegut com aquell personatge que se’n va de fi de setmana caribeny (divendres-dilluns) acompanyat, pagant vostè i jo, és un d’aquests que es deixarien amputar.
Diuen, els malpensats o les llengües viperines, que la carrera judicial està plena de gent sonada, en l’accepció segona del diccionari, o sigui directament boja. Que el temps que dediquen a preparar la oposició els deixa el cervell com un blandi-blup, se’ls emporta a un món irreal i que quan acaben traient la plaça ja són irrecuperables. Altres diuen que és molt estrany que junt amb la toga i les punyetes, les puntes blanques amb que es rematen les mànigues, no els donin un embut per cofar-se. Ai les males llengües... que n'és de lleig generalitzar!
El cert és que aquest senyor (espero que els autèntics senyors no se m’ofenguin) assegura que un hotel com el Marbella Club no és un establiment de luxe, que gastar-se més de 6.000€ en fins de setmana no és indigne, no voler revelar el nom de la persona que l’acompanyava no fa malpensar i arrossegar un seguici de set guardaespatlles és el que fa pràcticament tothom, inclosos els manobres aturats sense prestació. I aquest senyor (altra vegada perdó) és un fervent creient: catòlic, apostòlic i romà, persona (a partir d’ara ja no demanaré més perdó) de missa diària...
Doncs ara resulta que l’altra pàjaro important del anomenat estat espanyol, un estat modern que te separació i independència de poders,  l’ha donat pel sac, en sentit figurat, no que hagin tingut una relació homosexual. El borbó, per no trobar-se amb segons quins companys de taula ha modificat l’agenda i se n’anirà a un funeral, lluny, a Jedda. Es veu que el príncep hereu Saudí, aquest país tan democràtic i ben equipat, que quan un dels que manen està fotut se’n va a Suissa, ha fet l’ànec allà, a Suissa i al borbó caçador li ha dolgut tan que s’ha vist obligat a anar-hi. No fa molt ja es va morir un altre príncep hereu d’aquest país, que es veu que no gasten salut, i la casa reial espanyola va decidir enviar-hi el príncep Felip, el nen, però aquesta vegada el rei ha dit “demà m’afaitaràs” i per no trobar-se amb el Dívar dels collons ha canviat els papers amb el seu fill. Toma!

               I ara el llondro del president de CGDJ, que ha fet l’imbècil fins a extrems inimaginables per retardar la seva dimissió i així fer-se la foto amb el rei, es trobarà ben fotut. I es que el monarca és un puta i no vol retrats compromesos, ni amb la seva suposada amant ni amb cadàvers que encara caminen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada