14 de gen. 2013

Canciones de amor con queso

CANCIONES DE AMOR CON QUESO
(al Teatre Tantarantana)




Un dels crítics del TimeOut me l’ha endinyat ben a gust. Ha qualificat amb quatre estrelles (notable alt) Canciones de amor con queso, l’obra que he vist al Tantarantana i a fe que he quedat ben arreglat. Jo no gosaria a donar-n’hi ni una. L’he trobat una obra sense el més mínim interès amb una posada en escena adotzenada, tristament il·luminada i força mal interpretada per culpa d’una direcció lamentable. Jolín! (La peça la fan en castellà i per això la meva imprecació en el mateix idioma).
Passo d’explicar de que anava perquè al final em sembla que no anava de res. També haig de dir —per fer honor a la veritat— que quan deixaven de cridar intentava fer una becaina per no trobar-ho tan llarg i possiblement m’hagi perdut alguna cosa de la trama...
El que sí voldria dir és que el Tantarantana és una sala que no té la millor acústica de Barcelona, però això un bon director ho ha de saber o ho ha de comprovar i ha d’instruir als seus actor perquè s’adaptin a la sala, cosa que avui no han fet. A més de vocalitzar fatal i declamar amb una rapidesa que no controlaven, a vegades cridaven com posseïts i d’altres parlaven tan fluix que es perdia bona part del text.
En fi, una tarda per oblidar, però ja se sap, no s’endevinen totes, especialment si vas mal aconsellat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada