28 d’oct. 2012

Bona Gent

BONA GENT
(Opinió)





No acostumo a veure la televisió, excepte algun telenotícies, però avui m’he quedat a veure el programa 30 Minuts, doncs emetien un reportatge fet per un periodista català sobre el conflicte de Síria. Realment esgarrifa constatar que hi ha persones tan malnascudes com el president Bashar Al-Assad que te terroritzada la població bombardejant pobles i matant civils; tan li fa on cauen les bombes: cases, hospitals, escoles... Les imatges de morts i ferits sempre són esfereïdores, però quan les víctimes són nens i nenes se’t regira l’estómac, però no a tothom se li regiren les entranyes; suposo que hi ha individus que dormen tan tranquils.
Un d’ells, segurament, es diu Pedro Morenés, personatge important, fill d’un bescomte i nét de comtes i allò que més enllà del Ebre en diuen Grandes de España (no ho podeu veure, però acabo de fer una reverència). Com deia, segurament a aquest senyor no li treuen el son quatre o quaranta mil civil massacrats, canalla inclosa, per les bombes que fabricava fa molt poc, perquè sí, ho heu endevinat, era el màxim responsable de la principal empresa d’armament d’Espanya, la que produïa aquestes bombes tan xules que en diuen de raïm. Però no, no us esfereïu; ara ja no ho fa. Ara es dedica a altres coses també molt importants: és el Ministre de Defensa! del regne d’Espanya, posat a instàncies del gran caçador d’elefants. Ja m’imagino la trucada de recomanació: coño Mariano, ponme a este que además de tener sangre azul, de estas cosas de la guerra y matar sabe un güevo, y no veas como se defiende. A todos los españoles (a mi no, que estoy exento) os ha costado 40 millones de € el pleito que le ha ganado al estado. Esto es defensa y no la mierda que tiene el Madrid.
Us adjunto un link amb una història molt edificant que aquest dies circula per internet. La majoria de coses les he pogut contrastar.
http://www.youtube.com/watch?v=XmLbDMr8kpY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada