5 de maig 2015

L'Entrevista

L'ENTREVISTA
(al #nanoteatre Lluïsos de Gràcia)



Quart i últim "micro" que vaig veure al #nanoteatre dels Lluïsos de Gràcia. L'Entrevista és un mini thriller urbà, actual —molt, malauradament—. Sí, ho heu endevinat; el nom es refereix a una entrevista de feina on s'espera escollir el millor candidat per un lloc de treball que amb tota seguretat deu estar super sol·licitat.
L'escena representa una sala neutre com n'hi ha mil a cada zona d'oficines. Una taula rodona, un armari, quatre cadires i un ficus, aquella planta exòtica que déu va crear perquè sabia que a la llarga hi hauria oficines. Entra "ella" i a la sala ja hi ha un candidat que s'espera, molt nerviós, en canvi a ella se la veu segura, aplomada. Munta la paradeta: bolis ordenats per colors, una carpeta amb fols, mòbil damunt la taula... però no es presenta cap entrevistdor. "on son els de recusrsos humans?" es pregunta ell; "ens estan fent allò del Mètode Gronholm?" diu ella. Finalment hi ha un desenllaç que no penso "xivar".
La peça és molt adequada per aquest tipus de teatre breu. Muntada al estil Juan Palomo, yo me lo guiso y yo me lo como, doncs Rita Marieges i Ramon Micó són els autors, els directors i els actors. Ho han fet molt bé; potser ha destacat Rita Marieges, però s'ha d'admetre que el seu paper és el més agraít.
Amb aquesta peça m'he acomiadat del Festival Píndoles amb el #nanoteatre als Lluïsos de Gràcia. Espero, i com jo molts més, que no s'aturi aquí, ja que ha estat un èxit impressionant, amb una pila d'entrades venudes. A més, s'ha de dir que tots els dies hi ha hagut molt bon rotllo amb un ambient festiu i molt agradable, gràcies a aquesta canalla de la samarreta vermella que ens han fet passar unes nits de cap de setmana molt agradables. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada