31 de jul. 2012

Nit de Tango

NIT DE TANGO
(al Teatre Grec)





Això s’acaba; penúltim dia del Grec amb una nit de tangos. La orquestra de Juan José Mosalini ha presentat un espectacle de música, cant i ball dedicat exclusivament al tango.
El conjunt musical és molt potent ja que està composat per quatre bandoneons, quatre violins, una viola, un contrabaix i un piano, o sigui orquestra típica de tangos, però reforçada. També hi actua una cantant en part dels números musicals, així com tres parelles de ballarins que de tan en tant hi posen el toc de dansa.
Per mi la part més fluixa ha sigut la del ball per culpa d’aquesta moda dels concursos. En aquest cas alguns dels components del cos de ball són campions mundials de tango, i en aquesta mena de competicions es tendeix a la exageració i la sobreactuació.
Una altra cosa que he trobat a faltar, ja que la nit de tango era en homenatge a Astor Piazzola, han sigut peces cabdals del mestre desaparegut ara fa vint anys. Hem sentit Moriré en Buenos Aires, però no Adiós Nonino o Libertango entre altres que em sembla que haurien d’haver sortit.
           No ha estat una mala nit, però n’esperava més. El Grec a tres quarts de capacitat i el públic ha aplaudit generosament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada