15 d’oct. 2012

Carta al Sr. Wert

CARTA A JOSÉ IGNACIO WERT
(Opinió)

Aquest és un burofax
que li he enviat al Sr. Wert



Com que tinc entès que parla català, no sé si a la intimitat com el senyor Aznar o fins i tot a camp obert, li escrit en català. Vull donar-li les gràcies, de cor. Vaig veure i escoltar al Telenotícies la seva intervenció al ple del Congrés: brillant! especialment la part d'espanyolitzar els alumnes catalans. És possible que pensi que vostè a Catalunya tingui poc seguidors però li asseguro que s'equivoca, cada cop som més.
Som una pila els que esperem cada dia que digui una bajanada, a ser possible més gruixuda que la anterior, doncs a cada animalada que li surt per la boqueta, un grapat de catalans indecisos s’apunta definitivament al independentisme, i ja som uns quants... Al ritme que porta, d’aquí a no massa temps només quedaran com a “unionistes” la senyora Alícia Sánchez Camacho, l’alcalde de Badalona i el pobret de l’Albert Rivera.
Vostè és tan destraler i diu burrades de tal calibre, que ja hi ha qui fa córrer que és un talp d’Esquerra Republicana de Catalunya que s’ha infiltrat al gabinet del senyor Rajoy. Segueixi així, sisplau; la seva feina, per a nosaltres, és impagable, i a més no ens costa ni un euro, Gràcies, gràcies; si el tingués al davant li besaria les mans. Sisplau, no s’oblidi de nosaltres i continuï dient imbecilitats. Rebi una cordial salutació.

Josep M. Ribaudí


P. D. Per si el seu català fos dels de “la intimitat”, m’he pres la molèstia de fer-li una traducció automàtica. Realment això del Google és bestial!

Como tengo entendido que habla catalán, no sé si a la intimidad como el señor Aznar o incluso a campo abierto, le escrito en catalán. Quiero darle las gracias, de corazón. Vi y escuchar el Telenotícies su intervención en el pleno del Congreso: brillante! especialmente la parte de españolizar los alumnos catalanes. Es posible que piense que usted en Cataluña tenga poco seguidores pero le aseguro que se equivoca, cada vez somos más.
Somos una pila los que esperamos cada día que diga una tontería, a ser posible más gruesa que la anterior, pues a cada animalada que le sale por la boquilla, un puñado de catalanes indecisos apunta definitivamente al independentismo, y ya somos unos cuantos ... Al ritmo que lleva, dentro de no demasiado tiempo sólo quedarán como "unionistas" la señora Alicia Sánchez Camacho, el alcalde de Badalona y el pobrecito de Albert Rivera.
Usted es tan hacha y dice burradas de tal calibre, que ya hay quien hace correr que es un topo de Esquerra Republicana de Cataluña que se ha infiltrado en el gabinete del señor Rajoy. Siga así, por favor, su trabajo, para nosotros, es impagable, y además no nos cuesta ni un euro, Gracias, gracias, si lo tuviera delante le besaría las manos. Por favor, no olvide de nosotros y siga diciendo tonterías. Reciba un cordial saludo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada