21 de maig 2011

BE, SENYOR. PUIG!
(Opinió)




          Avui el conseller Felip Puig s’ha portat bé: felici-tats. Sortint de teatre he anat a fer una volta per la plaça de Catalunya de Barcelona i m’hi he passejat, si a caminar entre milers de persones se’n pot dir passejar, i de quarts de dotze fins a quarts d’una que he marxat, no he vist ni un mosso d’esquadra, ni rastre de la policia desallotjant les persones que pacíficament estaven “prenen la fresca”.
          Tots sabem que als que manen no els agrada que la gent es manifesti contra el sistema, principalment perquè els que manen en viuen del sistema, però quan tantes persones es belluguen no es pot fer el sord, posar-se les mans a les butxaques i xiular l’only you mirant cap al cel. No si val a fer-se l’orni, s’ha d’agafar el toro per les banyes i baixar de les altures per veure de primera mà i escoltar de primera orella el què està passant.
          Però rectifico, sí que si val a fer-se el sord si ets el conseller d’interior i per tan màxim comandament de les forces d’ordre públic. T’has de fer el sord a aquest tribunal que diu que s’ha de fotre fora a la gent que es manifesta pacíficament, que no demana el vot per a cap partit polític i per tan no “contamina” la jornada de reflexió, com si hi hagués tan a reflexionar. Ja en comencem a estar tips de tribunals que ho fan tot a l’inrevés, que ens fan avergonyir quan a qui els hauria de caure la cara de vergonya és a ells. Suprems, Constitucionals... però, qui se’ls creu? Tribunals que estan caducats, que tenen més membres morts que vius... ja n’hem vist massa de coses per creure-hi!
         Llàstima que el millor eslògan que he vist retolat en una pancarta ho era en castellà, però com que sortosament sé idiomes l’he comprés perfectament: Ya no nos queda pan para tanto chorizo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada