29 de març 2013

Els dos Martínez: Pujalte i El Facha

ELS DOS MARTÍNEZ: PUJALTE i EL FACHA
(Opinió)





Després de sentir el diputat i portaveu d’economia del PP, Sr. Vicente Martínez Pujalte parlar d’hipoteques i desnonaments com si es tractés d’un problema marginal que afecta a una petitíssima quantitat de ciutadans d’Espanya, pràcticament un grup residul,  m’he pensat que els de El Jueves havien fet un audiovisual de conya, però al cap d’un moment, com Saulo de Tarso, he caigut del cavall i m’he adonat que aquell tros d’animal parlava seriosament, i era “ell” de veritat, no una tira de Martínez el Facha que el ninotaire Kim publica des del 1977. Era Martínez Pujalte del PP.
Com es pot tenir la poca vergonya i la sang freda de parlar d’aquesta manera? Els que estan arruïnant al país són ells, els diners que circulen són per rescatar “Bankias” en fallida —després d’entabanar accionistes de bona fe— i si en sobren se’ls embutxaquen via tresorers del PP —Naseiro, Lapuerta i Bárcenas—. I encara es queixen que els fan escraches. Aquesta pràctica la trobo radical, però al pas que anem a la bona gent no els deixen res més que el dret a cridar.
Que vigilin, repassin la història i rectifiquin. Situacions semblants de misèria per baix i corrupció dalt han portat al món als més grans disbarats, i baladrers com aquest miserable n’han sigut els portaveus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada