8 de set. 2013

Ai, Ai, Ai, que algú l'ha fet molt grossa

AI, AI, AI, QUE ALGÚ L'HA FET MOLT GROSSA
(Opinió)



Fa poc el Sr. Lara va dir públicament que si Catalunya accedia a la independència, ell i els seus negocis emigrarien cap a Madrid. Com que estic convençut que amb la força que farem tots els catalans l’aconseguirem, el Sr. Lara faria bé de preparar un pla B (i perdoneu la rima), perquè aquest personatge és l’amo d’un diari anomenat La Razón —un nom que no he aclarit si es refereix al us de raó, o a que la tenen sempre—, i al front d’aquesta mena de tabloide hi té a un escolanet anomenat Francisco Marhuenda, i com que el director és el responsable del que s’hi diu al diari, però l’amo també, doncs fixeu-vos en la portada d’aquest diumenge 8 de setembre. TONGO.

tongo.
1. m. Trampa realizada en competiciones deportivas, en que uno de los contendientes se deja ganar por razones ajenas al juego.
Real Academia Española © Todos los derechos reservados

Us imagineu el contents que s’hauran posat els membres del Comité Olímpic Internacional quan es vegin acusats de manipular les eleccions, se suposa a canvi d’alguna cosa? Però el fort és que quan és tongo el que competeix s’ha de deixar guanyar. O sigui que el príncep Felip, la senyora Bottle i el senyor White –des de que parlen tan bé l’anglès se’ls ha de dir així i tots els membres de la legació espanyola, segons l’esmentat diari, són uns corruptes que s’han deixat guanyar. Redéu, la corrupció que encara ens faltava!
És per això, i torno al principi, que penso que al senyor Lara en aquests moments no se’l deuen estimar molt a la villa y corte. Amb ajuts així, qui te nassos de presentar candidatura per la propera vegada? Jo no tindria allò que alguns diuen que s’ha de tenir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada