21 de des. 2016

Gerónimo Stilton

GERÓNIMO STILTON, GRAN RETORNO A FANTASIA
(al Teatre Condal)



Aquestes festes són molt apropiades per portar la canalla a veure espectacles infantils, i si estan basats en personatges que ja coneixen, encara més. Als petits els agraden molt les històries conegudes, per això et fan explicar una i altra vegada el mateix conte, i no sé si heu provat d'enganyar-los variant el relat; de seguida t'avisaran que no ho expliques bé.
Fa uns dies vaig anar amb els meus néts petits a veure Gerónimo Stilton, el nou musical que fan al Teatre Condal, i ens ho vam passar molt bé amb el personatge que retorna a Fantasia, el país dels somnis i la imaginació. La fada Flordiana l'envia a buscar tots els tresors màgics pel regne de la Fantasia... però és tot molt estranys, sembla que s'hi hagi barrejat la bruixa Neridiana. En fi, s'haurà de veure que passa.
L'espectacle té tots els ingredients necessaris per passar una bona estona i a més està farcit de cançons, i això a la canalla els agrada molt i com és lògic tot acaba bé.
La història està basada en els contes de Elisabetta Dami, el llibret i la dramatúrgia és d'Enric Llort, direcció i espai escènic de Lluís Danés, la música de Xavi Lloses i les coreografies de Montse Colomé. Al marge d'un escenari ple de formatges gegants que donen molt de joc per entrar, sortir, pujar i baixar tots els personatges, s'han utilitzat tècniques de videografia o mapping per ressaltar totes les accions, amb molt bons resultats. hi ha una escena en que Stilton empren el vol cap a Fantasia a bord d'una au Fènix que és realment espectacular.
No m'estendré més perquè no sóc expert en teatre infantil, però si diré la quitxalla s'ho passa molt bé i els grans que els acompanyen també. Espectacle d'hora i mitja amb un entreacte de quinze minuts, ni llarg ni curt, penso que molt equilibrat. Si teniu canalla aneu-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada