9 de gen. 2011

UN HOME AMB ULLERES DE PASTA
(Sala FlyHard)

          
Per començar dir que la Sala FlyHard és un teatre minúscul, menys de cinquanta seients, situat a Hostafrancs, en la que havia sigut una sala d’assaig. És confortable i els actors treballen tan a prop com si actuessin al menjador de casa teva. Una altra tret diferencial és que l’espectador tria el preu que vol pagar, cinc o deu euros. Per acabar amb les curiositats, només obren divendres, dissabtes i dilluns (un dia ben poc habitual).
          La obra. Un Home... és una peça de petit format, de Jordi Casanovas, amb quatre actors. Arrenca amb una parella que visita a una amiga que ha estat abandonada pel seu company, una noia insegura que vol ser escriptora. Està molt fotuda i els amics li vol aixecar la moral. Finalment li organitzen un sopar invitant a un amic, una persona adorable que és poeta, pensador, intel·lectual... és adorable?
          La obra està ben portada, amb diàlegs intel·ligents i moments brillants, traient bon partit del bilingüisme. Al final, pel meu gust, es força una mica massa la situació, però crec que es mereix un notable. El director no consta als crèdits del programa. L’escenografia i il·luminació correctes dins les possibilitats que dona el mini espai de que es disposa. M’ho he passat bé, llàstima que una part del públic pertanyia a la classe que riu fins i tot quan les situacions no son gens còmiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada