13 de des. 2010

JOSEP LLUÍS CAROD-ROVIRA
(Comentari)

Fa temps que em preguntava què li falta al Sr. Carod. Atractiu? home, no és precisament el George Clooney, però penso tampoc està tan malament. Cabells? no té una forra com per tirar coets, però no és una bola de billar. Alçada? de quina mena d’alçada hauríem de parlar...?
Doncs després de sentir-lo en les últimes declaracions ho he descobert: vergonya! Li falta vergonya! Amb això no vull dir que sigui un pocavergonya sinó que, molt pitjor, no en té gens. Per començar ha deixat clar que la culpa de la desfeta de ERC la tenen els demés, en aquest cas el Sr. Joan Puigcercós; l’ha deixat guapo.
I jo, perplex, em pregunto: no sap que ha estat set anys al govern d’aquest país? No es recorda de quan feia l’imbècil per aquests móns jugant amb corones d’espines, o canviant d’aeròdrom per agafar helicòpters d’amagat i tornar a Barcelona per pujar a un avió que el portaria a inaugurar una delegació en un país africà que ja la tenia des de feia anys, o contractar a dit al seu germà, que segurament que val molt, per portar una oficina en la que el que més destaca és el sou? Que vol que ens creguem que ell només passava per allà? Ai aquesta memòria!
Poca memòria, gens de vergonya... ell no en té, però ens en farà passar a nosaltres, els catalans, doncs ja m’ensumo la torrada. És molt capaç d’intentar tornar-hi o muntar un altra partit independentista, actuant al més pur estil d’Esquerra Republicana, o sigui tal com van fer en Colom i la Rahola, o el Carretero, sense anar més lluny.
Òndia, perquè no es queda a casa i escriu un altra llibre de filologia o... ni que sigui de pornografia política, però que no ens torni a marejar, per favor, tingui pietat Sr. Carod.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada