22 de set. 2015

Les Estrebades d'una Pinta Trencada

LES ESTREBADES D'UNA PINTA TRENCADA
(al jardí de can Kabrota)



Avui hem inaugurat la temporada dels #dillunskabrota, la tercera; déunidó, i ho hem fet amb la posada en escena d'una peça que va ser tercer premi de la beca DESPERTA-LAB 2015, una obra creada per gent jove, recent llicenciats del Institut del Teatre. L'autor és Jaume Viñas, i les intèrprets Mar Pawlowsky i Elena Nieto, en part també autores per allò del work in progress mentre l'anaven cuinant a foc lent.
Ha estat una nit molt agradable i per molts motius. Per descomptat el primer el teatre, l'afició que ens uneix a tots els assistents, aquesta mena de droga dura que ens te enxampats, però també pel retrobament dels companys després de l'aturada dels mesos d'estiu en que cadascú se la campa com pot i per allà on pot. S'assembla al retorn a l'escola, quan la canalla està delerosa de retrobar als col·legues i començar el nou curs. Una altra novetat ha estat el lloc on hem fet l'obra, aquesta vegada al mig del jardí de can kabrota; aquí encara no ho havíem fet mai —sembla que parli d'un encontre sexual—, i ha quedat realment bé. Hem aprofitat la màgia del capvespre, quan el sol s'ha amagat per encendre els focus i començar. Ho haurem de repetir.
De l'obra no en penso parlar perquè ja en vaig fer la recensió en aquest mateix bloc i la podeu trobar clicant aquí: http://bit.ly/1HyKq1r . No en parlo, però si diré que és molt bona, interessant i contemporània. Pitgeu on us he dit i la trobareu.
Després hem fet el ja popular post-funció i pica-pica, on l'amfitriona s'esforça preparant cada vegada alguna novetat, sense oblidar-se dels cocs, que per alguna cosa és nascuda a Lleida; tot tirat avall amb els caldos negres Vinya d'en Kabrota, blancs Kabrota Xoven, cervesa i pels abstemis Kabrota mineral. Com ja he dit, una nit molt agradable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada