28 de febr. 2013

María Dolores de Cospedal

MARIA DOLORES DE COSPEDAL
(Opinió)






¿És estúpida Maria Dolores de Cospedal? No, no ho crec; potser no és molt llarga, però idiota, allò que familiarment en diem tonta del cul, no. Va aprovar la carrera de Dret i més endavant va treure plaça d’advocada de l’Estat. Sense ser cap proesa, no es pot dir que ho regalin en un tòmbola. Aleshores perquè va dir tantes incoherències l’altra dia en roda de premsa?
Doncs per intentar justificar l’injustificable i mentir descaradament, i per dir mentides s’ha de tenir fusta de mentider i si un polític —almenys tal com els coneixem nosaltres— no sap mentir amb aplom no val per aquesta feina.
“...Fué una indemnización en diferido en forma... efectivamente... de simulación... de... simulación.” textualment, aquesta és una de les frases brillants amb les que ens va obsequiar a la roda de premsa, per rematar-ho amb sentències —referint-se a José Luis “el Cabrón” Bárcenas— com la següent: “Todo el mundo sabe que no trabajaba para el PP. Todo el mundo lo sabe porqué lo sabe todo el mundo”.
Fantàstic! I ara què? Doncs està clar: ara tots ho sabem perquè ho sabem tots. La filosofia que vaig estudiar al batxillerat la tinc una mica rovellada, però em sembla recordar que d’aquesta figura en deien “silogisme gilopolloukos”, però no n’estic segur, eh? No vull pontificar.
I encara es pregunten perquè ens volem independitzar? Doncs perquè no ens prenguin per espanyols, un país en que els pocs que treballen guanyen al voltant de 600€ al mes i els que no trabajan, todo el mundo lo sabe, per “assessorar” se n’embutxaquen 21.000€, unes trenta-cinc vegades més”. Colló!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada