28 d’abr. 2014

Take it All

TAKE IT ALL
(a la Sala Porta 4)



Aquest és un espectacle ideat i interpretat per dos clowns: l'Erika Alsborn i l'Ovidi Llorente, un espectacle sense paraules, innocent i poètic, un espectacle apte per a nens i iaios, una representació que poden entendre persones de qualsevol procedència cultural, siguin d'orient o d'occident.
Dos joves enjogassats que passen l'estona empaitant-se, amagant-se... troben una goma elàstica que els serveix per representar qualsevol cosa, però la gana i la insistència d'un empresari els pot i acaben per acceptar una feina força alienant en una cadena de muntatge del tipus tiempos modernos —homenatge al cine mut—. Ara ja no juguen i el salari repartit injustament acaba per trencar la vella harmonia que hi havia entre ells. Sortosament se n'adonen i deixen el taller, tornen a trobar la goma i recuperen les ganes de jugar i ser feliços.
L'espectacle està organitzat en dues vesants, la clàssica del clowns i una altra amb projeccions fosques i borroses —un altra homenatge al cine mut— amb les que ells interactuen. L'efecte és força aconseguit i d'aquesta manera fan entenedores coses que possiblement serien difícils d'aclarir. Destaca el vestuari que m'atreviria a definir com a "tendre", tot i que sóc conscient que és un adjectiu una mica estrany per qualificar roba. Bones interpretacions dels dos personatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada