15 d’ag. 2015

En Barbados

EN BARBADOS
(al Microteatre Barcelona)



A Barcelona veure teatre a l'agost no és impossible, però sí difícil perquè és un mes de quasi absolut ramadà. Poca cosa hi ha en cartell doncs la majoria de teatres estan tancats per vacances, tot i així un dels que restarà obert fins el dia 23 —després vacances fins a setembre— és el recentment inaugurat Microteatre de Barcelona, del carrer Bailén 194. Continuen oferint 10 obres curtes —5 en sessió capvespre i 5 en sessió golfa—a uns preus molt raonables: 4€ per funció. La entrada inclou un val de descompte per una consumició a la barra, consumició que et pots emportar a la sala.
Avui hi he vist En Barbados, de Joaquín Arias, una comèdia amb un títol que intencionadament presta a confusió, ja que no es tracte d'algú que estigui a la illa caribenya de Barbados sinó de dues lladelles (cabres, poll de pubis) que volen canviar d'aires i instal·lar-se a la barba d'un hipster i veure el sol, cansades d'estar a les fosques, presoneres entre el pèl púbic i les calces d'una noia. "Gràcies a Déu avui es practica molt el cunnilingus" li diu una paràsit a l'altra,  "i passar a la barba d'un xicot és fàcil".
Com us podeu imaginar tota la peça gira a l'entorn d'aquesta idea, però gràcies a que és obra micro, funciona sense problemes. La direcció és del mateix autor i les dues noies que fan de lladelles defensen el paper amb expressivitat. Penso que haurien de corregir que en alguns moments s'esvaloten i criden massa, i aleshores costa molt d'entendre-les. La sala és molt petita i possiblement no admeti tants decibels.
El passi al que jo he assistit pràcticament ple, només un tamboret lliure, i el públic ens ho hem passat bé. Preneu una jaqueta que l'aire condicionat va fort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada